Elérhetőségeink

Rendelés/kiszállítás!

Jelenleg cégünk: Budapest IV,  XIII , XIV, XVI, XVII kerületeibe. Pest megyén belül Gödöllőre,  Fótra és Dunakeszire szállítja menüit  7:30-13:30-ig.

A kiválasztott napra rendelését a menü opcióban tudja leadni 14:30-ig.  Aki a megadott időkorláton túl rendelne, azt rendszerünk nem fogja engedélyezni így a kívánt rendelést sajnos nem tudja leadni, viszont az ezt követő napokra ismét teljesíteni tudjuk azokat.

 1. válassza ki a napot, amire le szeretné adni rendelését
 2. helyezze kosarába a megrendelni kívánt ételeket
 3. megrendeléshez kattintson a jobb felső sarokban található kosár ikonra
 4. kattintson, a megrendelem gombra
 5. adja meg a szállítási adatokat
 6. olvassa, majd fogadja el az adatkezelési nyilatkozatot
 7. válassza ki a fizetési módot, kattintson, a megerősítem gombra
 8. ellenőrizze adatait
 9. fogadja el a simple pay feltételeit(amennyiben ezt a fizetési módot választja)
 10. simple pay oldalán nyomja meg a fizetés gombot
 11. ezután a megadott e-mail címre egy visszaigazoló levelet fog kapni

 

Fizetési feltételek

Fizetni lehet a kiszállítás során a futárnak készpénzzel, POS terminálon vagy weboldalunkon simple payen keresztül. Amennyiben utánfizetéssel adja le rendelését és még nem ügyfelünk abban az esetben visszahívást kap, ahol megbizonyosodunk rendelésének hiteleségéről. Fizetési módok között hamarosan a SZÉP kártyás fizetés is elérhető lesz.

Rendelés leadáshoz regisztrációra nincs szükség. A kiszállítás 2000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes,- akár több különböző, de ugyanarra a címre szóló megrendelésekre is vonatkozik. 2000 Ft alatti napi rendelés esetén legfeljebb 500 Ft kiszállítási díjat számítunk fel.

Futárunknál fizetés

Készpénzes fizetés esetén kérem, figyeljenek oda az összeg pontos összekészítésére, ezzel segítve a kiszállítás gyorsaságát, hiszen ez mindenkinek érdeke.

Jogunkban áll

Jogunkban áll, hogy amennyiben felkérésünk után sem történik meg a kiszállításra került rendelés összegének a rendezése, akkor vásárlónktól az egyenleg rendezéséig megtagadjuk újbóli rendelésének felvételételét egy idő után pedig regisztrációját is megszüntetjük.

Telefonszám: 0670 674 9423

Kérjük különleges kérés, megrendelés esetén írjon nekünk. Esküvő, céges rendezvény, privát party igényét örömmel teljesítjük. Budapest területén és vonzáskörzetében.

 

Írjon nekünk