Elérhetőségeink

Rendelés/kiszállítás!

Jelenleg cégünk: Budapest IV, VI, VII, VIII, IX, X, XIII , XIV, XV, XVI, kerületeibe. Pest megyén belül Gödöllőre,  Fótra és Dunakeszire szállítja menüit  7:00-13:30-ig.

A kiválasztott napra rendelését a menü opcióban tudja leadni 14:30-ig.  Aki a megadott időkorláton túl rendelne, azt rendszerünk nem fogja engedélyezni így a kívánt rendelést sajnos nem tudja leadni, viszont az ezt követő napokra ismét teljesíteni tudjuk azokat.

 1. válassza ki a napot, amire le szeretné adni rendelését
 2. helyezze kosarába a megrendelni kívánt ételeket
 3. megrendeléshez kattintson a jobb felső sarokban található kosár ikonra
 4. kattintson, a megrendelem gombra
 5. adja meg a szállítási adatokat
 6. olvassa, majd fogadja el az adatkezelési nyilatkozatot
 7. válassza ki a fizetési módot, kattintson, a megerősítem gombra
 8. ellenőrizze adatait
 9. fogadja el a simple pay feltételeit(amennyiben ezt a fizetési módot választja)
 10. simple pay oldalán nyomja meg a fizetés gombot
 11. ezután a megadott e-mail címre egy visszaigazoló levelet fog kapni

 

Fizetési feltételek

Fizetni lehet a kiszállítás során a futárnak készpénzzel, weboldalunkon simple payen keresztül. Amennyiben utánfizetéssel adja le rendelését és még nem ügyfelünk abban az esetben visszahívást kap, ahol megbizonyosodunk rendelésének hiteleségéről. Fizetési módok között hamarosan a SZÉP kártyás fizetés is elérhető lesz.

Rendelés leadáshoz regisztrációra nincs szükség. A kiszállítás 3490 Ft feletti rendelés esetén ingyenes,- akár több különböző, de ugyanarra a címre szóló megrendelésekre is vonatkozik. Minimális rendelés értékhatár 3490 Ft! 

Futárunknál fizetés

Készpénzes fizetés esetén kérem, figyeljenek oda az összeg pontos összekészítésére, ezzel segítve a kiszállítás gyorsaságát, hiszen ez mindenkinek érdeke.

Jogunkban áll

Jogunkban áll, hogy amennyiben felkérésünk után sem történik meg a kiszállításra került rendelés összegének a rendezése, akkor vásárlónktól az egyenleg rendezéséig megtagadjuk újbóli rendelésének felvételételét egy idő után pedig regisztrációját is megszüntetjük.

Telefonszám: 0670 674 9423

Kérjük különleges kérés, megrendelés esetén írjon nekünk. Esküvő, céges rendezvény, privát party igényét örömmel teljesítjük. Budapest területén és vonzáskörzetében.

 

Írjon nekünk